IWAZ Educatie
IWAZ verzorgt kunsteducatie op basisscholen en middelbare scholen. Er zijn tal van leuke, leerzame producten die perfect aansluiten op de kerndoelen in het onderwijs. Een kunstenaar brengt een bezoek aan de klas en neemt de leerlingen mee naar een andere wereld. Een wereld vol creativiteit en anders denken, de wereld van een kunstenaar!

In mijn ogen is het erg belangrijk dat leerlingen in aanraking komen met kunst. Het ontdekken van nieuwe vormen van beeldtaal en nieuwe manieren van denken stimuleert kinderen in hun dagelijkse omgeving.

De producten zijn uniek en alleen bij IWAZ te verkrijgen. Het aanbod veranderd met de vraag van de markt mee. Zo blijft het aanbod altijd van deze tijd. Nieuwe suggesties zijn ook altijd welkom! Zo zijn ook thematische of op maat bedachte producten te verkrijgen.

Het aanbod varieert van een tekenles tot een multimediales tot een literatuurles. Alles met een beeldende inslag. De leerlingen gaan zelf aan de slag om iets kunstzinnigs te maken. Maar wel op een manier die ze onbewust iets meegeeft van "die andere wereld".

Alle inhoudelijk informatie over de producten kunt u vinden op deze website.

Het laatste nieuws en leuke actiefoto's kunt u bekijken op onze Facebook door op het icoontje te klikken.

Picasso: "Ieder kind is een kunstenaar. De kunst is er één te blijven als je groter wordt".Producten

Prikkeltje Knoopje Kunstvretertjes Kunststukjes Ideenhuis
Kunst door de ogen van een Kind Geheimen van de kunst Art to take 5 Vlieghoeden Zicht op Perspectief
Verhalen doorgeven Missen Kinetische kunst Het Elfenspel Bad Padbook
Bits & Bots Oorlog, wat doet het met je… Art meets Music KunstDate Virtual Art House
Krassige kleurders Kunsteducatie op maat