Iwaz (1979)
De werken van Iwaz zijn herkenbaar en onderscheiden zich door het contrasterende kleurgebruik. Iwaz vertelt verhalen zonder woorden. Zijn werk nodigt uit om langer te kijken, zodat de toeschouwer steeds meer ziet gebeuren.

In zijn vrij werk is zijn motto "Fuck evil, Spread love"

Daarnaast wordt er vaak in opdracht gewerkt waarbij de klant een persoonlijk kunstwerk in de stijl van Iwaz wenst. Deze bijzondere en persoonlijke kunstwerken worden "Selfies" genoemd. Meer uitleg vind je hier.

Het werk van Iwaz wordt wereldwijd gewaardeerd en bevindt zich dan ook in diverse landen en plaatsen zoals BraziliŽ, Usa, Zwitserland, Bangkok, Barcelona, etc

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Al het nieuws vind je onder de Facebook-knop linksboven

Selfies
Een persoonlijk kunstwerk?

Jij geeft de opdracht en informatie. Iwaz maakt een kunstwerk in zijn bekende stijl met een verhaal over jou, je bedrijf, of wat je wenst.

Bedrijven gebruiken deze kunstwerken om hun bedrijf te promoten of tijdens een rondleiding in hun bedrijf.

Een verhalend kunstwerk dat echt van jezelf of van het bedrijf is en waar je naar blijft kijken!


Galerie
Iwaz Art Gallery

In de galerie zijn de vrije kunstwerken van Iwaz te bewonderen. Een wereld vol fantasie en kleur!

Tevens presenteert de galerie regelmatig nieuw werk van diverse kunstenaars. Een aantal keer per jaar is er een kunstzinnige opening op uitnodiging. Daarnaast is de galerie op afspraak open. Bij interesse kunt u contact opnemen

Adres:
Melanendreef 290
4614GL Bergen op Zoom

De volgende opening is op valentijnsdag. 14 februari van 17-21 uur bent u van harte welkom om de exposerende kunstenaars en hun kunstwerken te ontmoeten! Het thema van deze expositie is liefde.

Atelier & Workshopruimte
Creatieve energie

Stap in de wereld van een kunstenaar! Een lichte open ruimte vol kunst, verfspetters en creatieve energie. De plaats waar de workshops, kinderfeestjes ed. worden gegeven.

In deze ruimte kunnen groepen tot 50 personen worden ontvangen. Indien er grotere groepen zijn is de galerie op de eerste verdieping ook nog beschikbaar.

Een voorproefje doen op de locatie? De koffie staat klaar!

Adres:
Melanendreef 290
4614GL Bergen op Zoom