Art  /   Workshops  /   Educatie  /   Info  /   Contact
IWAZ  /   Selfies  /   Atelier

Iwaz
(1979)

De werken van Iwaz zijn herkenbaar en onderscheiden zich door het contrasterende kleurgebruik. Iwaz vertelt verhalen zonder woorden. De kunstenaar doet dat door middel van kleur en vorm. Zijn werk nodigt uit om langer te kijken, zodat de toeschouwer steeds meer ziet gebeuren.

Essentieel is dat Iwaz vind dat zijn werk de toeschouwer een gevoel van blijdschap moet geven. Liefde is een belangrijk onderwerp in zijn verhalen. Zo staat “SpreadLove” centraal in zijn huidige werk. Het tegengeluid voor een wereld die al wreed genoeg is!

Er wordt vaak in opdracht gewerkt waarbij de klant een persoonlijk kunstwerk in de stijl van Iwaz wenst. Deze bijzondere en persoonlijke kunstwerken worden "Selfies" genoemd. Meer uitleg vind je hier. Naast zijn schilderijen (2D) en beelden (3D) maakt Iwaz Community Art. Kunst vanuit een buurtparticipatie-gedachte. Vaak in de openbare ruimte. Naast het maken van kunst geeft Iwaz creatieve workshops en kunsteducatie op scholen.

Het werk van Iwaz wordt wereldwijd gewaardeerd en bevindt zich dan ook in diverse landen zoals bv. Brazilië, Usa, Zwitserland.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Al het nieuws vind je onder de Facebook-knop linksboven

“Ieder kind is een kunstenaar, de kunst is er een te blijven als je groot wordt!” Picasso